TAK MENYESAL BELI. KERETA TERUS NAMPAK MEWAH GILER!

Dulu Stress Seat Kotor, Sakit Mata Tengok Hari-Hari.. Sekarang Dah Jatuh Cinta Lepas Pasang #AmanCarSeat

Adakah Anda Mempunyai Masalah Di Bawah?

Dah mcm mcm produk cuba, tapi masih lagi tak jumpa yang sesuai.. Ramai kata Produk Aman Car Seat Cover ini bagus sebab material dan kualitinya dah membantu ramai pemilik kereta yang hadapi masalah macam di bawah..

Masalah lain yang ada....

Anda pun malas nak buat benda ni

Malas nak pergi hantar cuci

Kerusi merekah boleh cabut ni

Dah koyak malas nak tampal

Benang tetas & malas nak pegi jahit dah

Memperkenalkan Aman Car Seat

Kami menyediakan Sarung Kusyen kereta AMANCARSEAT dengan harga mampu milik,terdapat pilihan design yang menarik pilihan anda

Confirm ini manfaat yang anda akan dapat selepas guna Aman Car Seat

Semangat Baru!

Confirm punya. Dulu moody nak naik kereta. Sekarang asyik tak sabar nak naik 🤣

Rasa Mewah 😱

Mesti la kan. Sebab seat semua baru, cantik, kemas dan rasa kereta baru

Macam Baru 🙂

Biarpun kereta lama, dapat sentuhan Aman Car Seat, terus rasa naik kereta baru 🤙

Lebih Konfiden 😉

Boleh ajak kawan-kawan naik tanpa segan silu lagi dah lepas ni

Kelebihan Aman Car Seat (ACS)

Feedback pengguna yang gunakan ACS ini

Ini cara pasang ACS. Mudah Sangat!

Jom Tengok Hasil Production Mengikut Spesifikasi saiz kereta anda

lebih 9199 Pelanggan berpuas hati selepas guna Sarung Kusyen AMAN CAR SEAT

Kami amat berbesar hati dalam menyelesaikan masalah kerusi kereta anda , dan lihat wajah kegembiraan mereka, anda bila lagi…

Sila dapatkan segera, sebelum Offer tamat !!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG , serta 7 FREE GIFT BERNILAI RM79 jika tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Free Postage

Penghantaran percuma di seluruh semenanjung Malaysia

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Billpilz

Diskaun sehingga RM100

Jimat RM100, malah banyak freegift diberikan!

Anda juga bakal dapat 7 special gift sekiranya anda membuat tempahan sekarang

Free Bantal Tengkuk x2 pcs (Bernilai RM25)

Anda akan mendapat 2 bantal tengkuk yang lembut dan selesa mengikut warna seat cover pilihan anda. Sesuai untuk hilangkan stres di bahagian tengkuk anda.

Free Handphone Mat Slip (Bernilai RM10)

Tak tahu nak letak handphone kat mana bila dalam kereta? Pasangkan mat slip ni ke dashboard kereta anda dan lekatkan handphone anda.

Free Door Car Handle Protection x 4 pcs (Bernilai RM10)

Pasangkan di handle pintu anda untuk elakkan daripada tercalar akibat terkena kuku dan sebagainya.

Free Sticker Transparent

(Bernilai RM5)

Gunakan untuk melindungi cermin kereta anda kesan daripada gam sticker.

Free Kain Lap (BERNILAI RM5 )

Kain yang anda boleh gunakan untuk lap kereta tanpa mencalarkan body kereta anda.

Free New Packaging Aman Car Seat (Bernilai RM9)

Sarung kusyen anda akan dibungkus dengan box edisi khas Aman Car Seat 

FREE GIFT #7 -Penghantaran Percuma Ke Seluruh Semenanjung

( Bayaran Online Banking sahaja)

Anda tidak perlu risau tentang kos penghantaran. Kami belanja pos dan hantar terus ke pintu masuk rumah anda.

Dah Sedia Untuk Selesaikan Masalah Kerusi Kereta Anda?

Kami jarang bagi offer ni tapi untuk anda, jika anda dapatkan hari ini, kami akan berikan… 
Minit
Saat

Order Sarung Kusyen #AmanCarSeat sekarang.. 

Dapat Diskaun RM100 

Jaminan Gantian Barang Baru 100% Jika Barang Anda Rosak

Jika anda terima barangan dalam keadaan yang tidak baik, Kami akan ganti 100% yang baru pada anda TANPA BANYAK SOAL

Kami sediakan 2 pilihan samaada bayaran terus online banking
atau barang sampai baru bayar , Sempoi kan ?

Anda takut tak sampai barang bila order?

Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

✔Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

✔Barang akan sampai dalam 10-14 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima

✔Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya

✔Caj Penghantaran RM15 dikenakan pada pelanggan

✔Servis Cash on delivery hanya semenanjung sahaja

ACS KAIN FABRIC NYLON ZERO

 
Clear

ACS KAIN FABRIC NYLON

 
Clear
ACS KAIN FABRIC SILK
 
Clear
SEMI LEATHER KALIS AIR
 
Clear

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Aman Car Seat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

5 Seater contoh kereta sedan macam myvi , saga, kancil , axia , honda city , almera dan lain-lain

 

7 Seater contoh kereta mpv macam avanza , naza citra, alza , exora , honda brv , innova dan lain-lain

Hanya sarung sahaja dan boleh DIY , Plug n play sahaja , Ikat Tali & Pakai Pin di bawah seat, toturial video & gambar juga disediakan HQ

Model kereta tak sama , setiap model seatnya berbeza , cover seat ACS akan proceed ikut model kereta Tn/Pn mengikut design yang dipilih 10-14 hari bekerja 

Standard hari ke 10 , Pihak HQ akan pos out , nanti team kami akan hantar tracking number melalui SMS / Whatsapp

Belum ada lagi kedai official, online sahaja tetapi yang berdekatan boleh Pickup di HQ Kota Bharu Kelantan

Boleh post , semenanjung HQ bagi free pos sahaja

Jaminan Gantian Barang Baru 100% Jika Barang Anda Rosak,Jika anda terima barangan dalam keadaan yang tidak baik, Kami akan ganti 100% yang baru pada anda TANPA BANYAK SOAL

Free Postage

Penghantaran percuma di seluruh semenanjung Malaysia

Kualiti Dijamin

Semua barangan kami dijamin kualiti kilang padan dengan harga

Diskaun sehingga RM100

Diskaun lebih, malah banyak freegift diberikan!

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
+6019 – 450 3184 (HQ)

Aman Car Seat

617-A kg Paya Rambai Jalan Bayam, 15200, Kota Bharu, Kelantan.

© Hak Cipta Terpelihara 2021 | Diuruskan oleh AMANCARSEAT

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top