🎁 Setiap Tempahan Akan Menerima 7 Free Gift Eksklusif Daripada Aman Car Seat…
Dulu Stress Seat Kotor, Sakit Mata Tengok Hari-Hari.. Sekarang Dah Jatuh Cinta  Lepas Pasang #AmanCarSeat
Even kereta usia 20 tahun pun, terus jadi macam baru lepas pakai Aman Car Seat… Orang perempuan pun boleh pasang sendiri…

Lega rasanya lepas tengok kereta kemas, tak nampak dah kesan-kesan comot…

Kelebihan Pasang Aman Car Seat

Mudah Dipasang Pada Seat kereta , hanya sarungkan sahaja & toturial disediakan 

Sarung kusyen ACS sangat sesuai 

Pilihan Pelbagai Design Dan Warna
Sarung kusyen ACS direka khas:
Custom Made Design
Sarung kusyen ACS Dijahit Di:

Apa Pengguna Aman Car Seat Kata ?

0
SEHINGGA KINI DAH LEBIH 9100 Pelanggan berpuas hati selepas guna Sarung Kusyen AMAN CAR SEAT

Kain Fabric Nylon 4 warna sahaja 

“ACS SUDAH DIDAFTARKAN TRADEMARK PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA MYIPO!!

Anda juga bakal dapat 7 special gift sekiranya anda membuat tempahan sekarang
Free Bantal Tengkuk x2 pcs

(Bernilai RM25)

Anda akan mendapat 2 bantal tengkuk yang lembut dan selesa mengikut warna seat cover pilihan anda. Sesuai untuk hilangkan stres di bahagian tengkuk anda.
Free Handphone Mat Slip

(Bernilai RM10)

Tak tahu nak letak handphone kat mana bila dalam kereta? Pasangkan mat slip ni ke dashboard kereta anda dan lekatkan handphone anda.
Free Door Car Handle Protection x4 pcs

(Bernilai RM10)

Pasangkan di handle pintu anda untuk elakkan daripada tercalar akibat terkena kuku dan sebagainya.
Free Sticker Transparent

(Bernilai RM5)

Gunakan untuk melindungi cermin kereta anda kesan daripada gam sticker.

Free Kain Lap (BERNILAI RM5 )

Kain yang anda boleh gunakan untuk lap kereta tanpa mencalarkan body kereta anda.

Free New Packaging Aman Car Seat

(Bernilai RM9)

Sarung kusyen AMANCARSEAT akan packaging dengan BOX edisi khas Aman Car Seat 

Kami sediakan 2 pilihan samaada bayaran terus online banking
( JIMAT RM15 ) atau barang sampai baru bayar

Pilih cash on delivery , bayar pada posmen masa barang sampai. Sempoi kan ?

Anda takut tak sampai barang bila order?

Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

✔Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

✔Barang akan sampai dalam 10-14 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima

✔Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya

✔Caj Penghantaran RM15 dikenakan pada pelanggan

✔Servis Cash on delivery hanya semenanjung sahaja

ACS KAIN FABRIC SILK

5 SEATER – RM199

7 SEATER – RM239

 
Clear
Soalan Lazim
Masih ragu – ragu untuk membeli Aman Car Seat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.

5 Seater contoh kereta sedan macam myvi , saga, kancil , axia , honda city , almera dan lain-lain.

7 Seater contoh kereta mpv macam avanza , naza citra, alza , exora , honda brv , innova dan lain-lain

Hanya sarung sahaja dan boleh DIY , Plug n play sahaja , Ikat Tali & Pakai Pin di bawah seat, toturial video & gambar juga disediakan HQ

Model kereta tak sama , setiap model seatnya berbeza , cover seat ACS akan proceed ikut model kereta Tn/Pn mengikut design yang dipilih 10-14 hari bekerja

Standard hari ke 10 & 11, Pihak HQ akan pos out , nanti team kami akan hantar tracking number melalui SMS / Whatsapp

Belum ada lagi kedai official, online sahaja tetapi yang berdekatan boleh Pickup di HQ Kota Bharu Kelantan

Boleh post , semenanjung HQ bagi free pos sahaja

Jaminan Gantian Barang Baru 100% Jika Barang Anda Rosak,Jika anda terima barangan dalam keadaan yang tidak baik, Kami akan ganti 100% yang baru pada anda TANPA BANYAK SOAL

Terima Kasih buat tempahan Car Seat ACS, nanti admin akan hubungi tuan/Puan melalui whatsapp untuk comfirmation design dan model kereta 

Copyright 2021 © Aman Car Seat

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top