Promo 12.12 : Diskaun RM20 + 7 Freegift Bernilai RM79 Untuk 100 Orang Yang Terawal....

Days
Jam
Minit
Saat

Kerusi Kereta Anda Selalu Kotor & Banyak Habuk? Nak Kerusi Kereta Anda Terjaga & Nampak Mewah Macam Kereta Baru?

Sarung Dalam 10 Minit Je Terus Hot ! Tonton Video Di Bawah...

 

Kereta Terus Nampak Mahal Bila Sarungkan Aman Car Seat Ni. Semua Member Jeles Tengok !

ANDA ADA MASALAH INI?

MEMPERKENALKAN AMAN CAR SEAT !

Kami menyediakan Sarung Kusyen kereta dengan harga mampu milik,terdapat pilihan design yang menarik dengan Harga Super WOW  

UPGRADE SEAT KERETA
ANDA SEKARANG !
(DISKAUN RM20!)

Aman Car Seat menyediakan sarung seat supaya kereta anda kelihatan mewah tanpa anda mengeluarkan kos yang banyak.

SEMANGAT BARU

Confirm punya. Dulu moody nak naik kereta. Sekarang asyik tak sabar nak naik 🤣

Rasa Mewah

Mesti la kan. Sebab seat semua baru, cantik, kemas dan rasa kereta baru  

Lebih Konfiden

Mesti la kan. Sebab seat semua baru, cantik, kemas dan rasa kereta baru  

Macam Baru

Biarpun kereta lama, dapat sentuhan Aman Car Seat, terus rasa naik kereta baru 🤙  

KENAPA ANDA WAJIB MILIKI AMAN CAR SEAT ?

KUALITI TERJAMIN

Seat cover ACS sangat berkualiti dengan pilihan material yang lembut & jahitan yang kemas.

MUDAH PASANG

Anda boleh pasang sendiri sahaja seat cover ACS ni. Sangat mudah dan boleh pasang dengan pantas.

Mengikut Saiz

Seat Cover ACS dihasilkan mengikut spesifikasi dan saiz kereta anda.

SUPPORT PADU

Anda boleh dapatkan bantuan daripada kami jika anda menghadapi kesukaran ketika membuat pemasangan.

90% PERATUS pemilik kereta di Malaysia tidak mampu untuk membeli seat mewah ribuan ringgit....

BETUL KE SARUNG-SARUNG JE TERUS HOT ?

INI CARA PASANG ACS..
MUDAH SANGAT !

Kami sediakan 6 design yang cun melecun. Anda boleh pilih dan padankan mengikut kesesuaian kereta anda.

KOD A11 Hitam Line Merah
KOD A17 Hitam Biru
KOD A13 Hitam Cream
KOD A18 Hitam Merah
KOD A16 Hitam Line Biru
KOD A20 Hitam Purple

Jom Tengok Hasil Production Mengikut Spesifikasi saiz kereta anda (10 - 14 hari bekerja)

lebih 7010 Pelanggan berpuas hati selepas guna Sarung Kusyen AMAN CAR SEAT

100%

JAMINAN PULANGAN WANG

RISIKO PADA KAMI BUKAN ANDA

Dan jika anda rasa tidak berpuas hati dengan pelaburan anda terhadap produk kami, hanya contact team kami dan kami akan REFUND.
Kami nak mengatakan kami buat car seat yang serendah RM199 ni bukanlah risiko untuk anda. Boleh cuba dulu, jika tak ok, boleh dapat balik RM199 tu.

HQ akan cover waranty jika ada masalah seperti tersalah design / kerosakan, segera maklumkan ke pihak HQ.

Tiada risiko untuk anda dapatkan Aman Car Seat ni kan?

TETAPI...

TAWARAN YANG BAGUS

BIASANYA TAK TAHAN LAMA

Kami jarang bagi offer ni tapi untuk anda, jika anda dapatkan hari ini, kami akan berikan…

7 HADIAH EKSKLUSIF BERNILAI RM59 SECARA PERCUMA.

ANDA AKAN MENDAPAT KESEMUA INI DENGAN HANYA

DENGAN HANYA

RM199 5seater

RM239 7seater

(JIMAT RM20)

Tolong jangan ulangi kesilapan kami dan kesilapan ramai pemilik kereta baru atau lama diluar sana.

Tawaran harga yang tak sampai RM300 

Tapi disebabkan kami sering mendapat cerita-cerita sedih yang buat kami geram, seperti susah nak jaga seat & seat selalu kotor.

Tapi ia menjadi satu tanggungjawab kepada kami untuk bantu seramai mungkin pemilik kereta.

Sebab itulah kami meletakkan pada harga mampu milik dan produk yang berkualiti.

Jadi, harga asalnya ialah RM219/ RM259. Tapi sempena PROMOSI 12.12 ini kami akan buka dengan harga serendah RM199/RM239 sahaja.

YA, ANDA JIMAT RM20.

Tapi ini mungkin tidak lama.

Selepas ini kemungkinan besar memang akan naik harga lagi. Dapatkan sekarang, sejurus anda terjumpa page ini.

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Aman Car Seat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

5 Seater contoh kereta sedan macam myvi , saga, kancil , axia , honda city , almera dan lain-lain

 

7 Seater contoh kereta mpv macam avanza , naza citra, alza , exora , honda brv , innova dan lain-lain

Hanya sarung sahaja dan boleh DIY , Plug n play sahaja , Ikat Tali & Pakai Pin di bawah seat, toturial video & gambar juga disediakan HQ

Model kereta tak sama , setiap model seatnya berbeza , cover seat ACS akan proceed ikut model kereta Tn/Pn mengikut design yang dipilih 10-14 hari bekerja 

Standard hari ke 10 , Pihak HQ akan pos out , nanti team kami akan hantar tracking number melalui SMS / Whatsapp

Belum ada lagi kedai official, online sahaja tetapi yang berdekatan boleh Pickup di HQ Kota Bharu Kelantan

Boleh post , semenanjung HQ bagi free pos sahaja

Sabah / Sarawak pun boleh pos, add kos pos RM15 sahaja 😁

 

Waranty ada, HQ akan cover waranty jika ada masalah seperti tersalah design / kerosakan, segera maklumkan ke pihak HQ 

Copyright 2020 © Aman Car Seat
Scroll to Top