Variations Not set

Variations Not set

Utama – Aman Car Seat

TAK MENYESAL BELI. KERETA TERUS NAMPAK MEWAH GILER!

Aman Car Seat

Kerusi Asal Kereta Anda Terjaga dan Kereta Nampak Lebih Mewah Seperti Kereta Baru !!

Adakah Anda Mempunyai Masalah Di Bawah?

Dah mcm mcm produk cuba, tapi masih lagi tak jumpa yang sesuai.. Ramai kata Produk Aman Car Seat Cover ini bagus sebab material dan kualitinya dah membantu ramai pemilik kereta yang hadapi masalah macam di bawah..

Masalah lain yang ada....

Anda pun malas nak buat benda ni

Malas nak pergi hantar cuci

Kerusi merekah boleh cabut ni

Dah koyak malas nak tampal

Benang tetas & malas nak pegi jahit dah

Memperkenalkan Aman Car Seat

Kami menyediakan Sarung Kusyen kereta dengan harga mampu milik,terdapat pilihan design yang menarik dengan Harga Super WOW

Confirm ini manfaat yang anda akan dapat selepas guna Aman Car Seat

Semangat Baru!

Confirm punya. Dulu moody nak naik kereta. Sekarang asyik tak sabar nak naik 🤣

Rasa Mewah 😱

Mesti la kan. Sebab seat semua baru, cantik, kemas dan rasa kereta baru

Macam Baru 🙂

Biarpun kereta lama, dapat sentuhan Aman Car Seat, terus rasa naik kereta baru 🤙

Lebih Konfiden 😉

Boleh ajak kawan-kawan naik tanpa segan silu lagi dah lepas ni

Kelebihan Aman Car Seat (ACS)

Feedback pengguna yang gunakan ACS ini

Ini cara pasang ACS. Mudah Sangat!

Kami sediakan 10 design yang cun melecun. Anda boleh pilih dan padankan mengikut kesesuaian kereta anda.

Jom Tengok Hasil Production Mengikut Spesifikasi saiz kereta anda

lebih 8299 Pelanggan berpuas hati selepas guna Sarung Kusyen AMAN CAR SEAT

Kami amat berbesar hati dalam menyelesaikan masalah kerusi kereta anda , dan lihat wajah kegembiraan mereka, anda bila lagi…

Dah Sedia Untuk Selesaikan Masalah Kerusi Kereta Anda?

Ini Harga sebenar satu set Aman Car Seat

Material Fabric Harga Normal R̶M̶3̶2̶9̶ ̶-̶ ̶R̶M̶3̶6̶9̶

Material Semi Leather Kalis Air
Harga Normal R̶M̶4̶3̶9̶ ̶-̶ ̶R̶M̶4̶9̶9̶

Hari ini ada berita baik untuk anda😍

Kami jarang bagi offer ni tapi untuk anda, jika anda dapatkan hari ini, kami akan berikan… 
7 HADIAH EKSKLUSIF BERNILAI RM59 SECARA PERCUMA.
✅ FREE BANTAL TENGKUK 2PCS
✅ FREE STICKER TRANPARENT 
✅ FREE PELEKAT HP ( MAT MINI )
✅ FREE DOOR CAR PROTECTION HANDLE
( STICKER PEMEGANG PINTU )
✅ FREE KAIN LAP
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 
✅ FREE NEW PACKAGING AMANCARSEAT

Order Sarung Kusyen #AmanCarSeat sekarang FREE POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG

Diskaun RM100 untuk 30 terawal sahaja

Minit
Saat

Sila dapatkan segera, sebelum Offer tamat !!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan FREE POSTAGE SEMENANJUNG , serta FREE GIFT BERNILAI RM59 jika tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Free Postage

Penghantaran percuma di seluruh semenanjung Malaysia

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna BIZAPPAY

Diskaun sehingga 31%

Diskaun lebih, malah banyak freegift diberikan!

Jaminan Gantian Barang Baru 100% Jika Barang Anda Rosak

Jika anda terima barangan dalam keadaan yang tidak baik, Kami akan ganti 100% yang baru pada anda TANPA BANYAK SOAL

NEW BOX PACKAGING AMANCARSEAT

Anda bakal terlepas kerana mungkin stok terhad. Penghantaran secara PERCUMA ini terhad, dan stok FREE GIFT pun terhad. Bakal ditutup jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

ACS KAIN
FABRIC SILK

5 SEATER – RM229

7 SEATER – RM269

 
Clear

SEMI LEATHER KALIS AIR

5 SEATER – RM339

7 SEATER – RM399

 
Clear

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Aman Car Seat? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

5 Seater contoh kereta sedan macam myvi , saga, kancil , axia , honda city , almera dan lain-lain

 

7 Seater contoh kereta mpv macam avanza , naza citra, alza , exora , honda brv , innova dan lain-lain

Hanya sarung sahaja dan boleh DIY , Plug n play sahaja , Ikat Tali & Pakai Pin di bawah seat, toturial video & gambar juga disediakan HQ

Model kereta tak sama , setiap model seatnya berbeza , cover seat ACS akan proceed ikut model kereta Tn/Pn mengikut design yang dipilih 10-14 hari bekerja 

Standard hari ke 10 , Pihak HQ akan pos out , nanti team kami akan hantar tracking number melalui SMS / Whatsapp

Belum ada lagi kedai official, online sahaja tetapi yang berdekatan boleh Pickup di HQ Kota Bharu Kelantan

Boleh post , semenanjung HQ bagi free pos sahaja

Sabah / Sarawak pun boleh pos, add kos pos RM15 sahaja 😁

 

Waranty ada, HQ akan cover waranty jika ada masalah seperti tersalah design / kerosakan, segera maklumkan ke pihak HQ 

boleh, HQ bagi 2 pilihan , sama ada nak bayar deposit RM100 , atau fullpayment

jika tn/pn bayar deposit , pihak team amancarseat akan followup di whatsapp nanti / team juga akan bagitahu cara prosedur settlekan payment 

Free Postage

Penghantaran percuma di seluruh semenanjung Malaysia

Kualiti Dijamin

Semua barangan kami dijamin kualiti kilang padan dengan harga

Diskaun sehingga 31%

Diskaun lebih, malah banyak freegift diberikan!

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
+6019 – 450 3184

Aman Car Seat

617-A kg Paya Rambai Jalan Bayam, 15200, Kota Bharu, Kelantan.

© Hak Cipta Terpelihara 2020 | Diuruskan oleh:  KOA

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top